--Napellenző függöny!

----------------KATT IDE!

------------Szerelési útmutató:

__________________________________________________________________


Kezdőlap » KITT TUNING » Univerzális termékek » Autós kamerák » Automatikus arcobjektumkövető intelligens fényképező telefon kameratartó, 360 fokos forgatható szelfikar a TikTok/YouTube/Élő közvetítés/smink számára


        

Automatikus arcobjektumkövető intelligens fényképező telefon kameratartó, 360 fokos forgatható szelfikar a TikTok/YouTube/Élő közvetítés/smink számára

 

Cikkszám: TRCAM360
Ára (nettó) : 10 390 Ft
Ára (bruttó) (27 %):
13 195 Ft
Termékfigyelő:
Termékfigyelő

Vásárolni kívánt mennyiség:
   

Bevezetés

A mobiltelefonos szelfibot nyomon követheti és valós idejű tárgyakat lőhet, követheti a tárgyak elmozdulását. Kiváló előadásokhoz, sportrendezvényekhez, prezentációkhoz, csoportos fényképekhez, kalandfelvételekhez, Instagramhoz, vloggáshoz.

Alkalmas

A legtöbb mobiltelefon számára 5,7 cm-től 12,3 cm-ig

Leírás

Az automatikus arckövető szelfibot szoftveresen és hardveresen is frissítve lett
A maximális fordulatszám másodpercenként akár 180°, ami jelenleg a leggyorsabb követési sebesség a piacon. Hagyja, hogy telefonja kövesse Önt, és készítsen szelfit, többé nem kell segítséget kérnie.

A mobiltelefonos szelfibot valós idejű tárgyakat követhet és lőhet, követheti a tárgyak elmozdulását, például amikor a kutya mozog, a mobiltelefon is követi a kutyát, majd automatikusan lő.

Az arckövető tartó bevezeti az emberi képalkotás és a léptékbecslés mesterséges intelligencia technológiáját az intelligens fényképezésbe, 360 fokban elforgatja, és automatikusan felismeri a személyt / PET-et. Amikor elmész, a mobiltelefon odafordul, ahová menni szeretne, beállítja a pózt, és 3 másodperces rögzített időpontban automatikusan készít képeket. Kiváló előadásokhoz, sporteseményekhez, prezentációkhoz. Csoportos fotók, kalandfelvételek, Instagram, Vloggolás .

Akár állványra is állíthatod a szelfibotot.
A legtöbb mobiltelefon 5,7 cm-től 12,3 cm-ig
* három AA méretű alkáli szárazelemre lesz szüksége

Felhelyezés és telepítés

1 beszerelés Elem
2 Helyezze a mobiltelefont a tartóra.
3 Az „Apai Genie” APP letöltése az APP Store-ból vagy a Google Playről.
4 Nyomja meg a bekapcsoló gombot 2 másodpercig, a piros fény villogni kezd.
5 A Bluetooth és az „Apai Genie” alkalmazás összekapcsolása: Először nyissa meg a Bluetooth-t. Másodszor, nyissa meg az „Apai Genie” APP-t. Harmadszor, a vörös fény hosszú ideig világít, majd automatikusan csatlakozik.

A csomag tartalma

1x mobiltelefon tartó
NDZiYmY2O
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft


E-mail címem: