--Napellenző függöny!

----------------KATT IDE!

------------Szerelési útmutató:

__________________________________________________________________


Kezdőlap » Hasznos kiegészítő alkatrészek » Újdonság » CA-B9DVR 4,5" Visszapillantó tükör FullHD 1080P DVR kamerával, menetrögzítő és tolatókamerával, Magyar nyelvű


        

CA-B9DVR 4,5" Visszapillantó tükör FullHD 1080P DVR kamerával, menetrögzítő és tolatókamerával, Magyar nyelvű

 

Cikkszám: '72037
Ára (nettó) : 14 953 Ft
Ára (bruttó) (27 %):
18 990 Ft
Termékfigyelő:
Termékfigyelő

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Visszapillantó tükör FullHD 1080P DVR kamerával, dupla (elöl/hátul), forgalomrögzítő Kijelző 4,5", Széles felvételi szög.

Magyar nyelvű leírással!

- A tükör típusú autós videokamera a piac legújabb, kétkamerás heliomatikus tükre, amely kiváló minőségben rögzíti a forgalomban történt eseményeket, tartósan vitathatatlan bizonyítékot biztosítva Önnek a kellemetlen közlekedési helyzetekben.
A tükör az autó visszapillantó tükre fölé van rögzítve, így éjjel-nappal minőségi videókat és fotókat készíthet, a bekapcsolása nagyon egyszerű, elég az autó szivargyújtójához csatlakoztatni.
Full HD felbontással és 150 fokos felvételi szöggel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy mindkét haladási irányt és a járdákat filmezi. Nem marad le semmiről, ami elöl vagy oldalt történik.
A 4,3 hüvelykes képernyő lehetővé teszi a közvetlenül a fényképezőgépen készített felvételek megtekintését a lejátszási funkcióval együtt. A megtekintéshez nem kell letöltenie a felvételt a számítógépére. Viszlát bosszúságok és elvesztegetett idő.
A hurokban lévő felvételek automatikusan mentésre kerülnek a fényképezőgépben lévő micro SD-kártyára. Maximum 32 GB-os kártya használható. Ez azt jelenti, hogy mindig a legfrissebb felvételek lesznek a kártyán, így erőforrásokat takaríthat meg.

NDYwMTV
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft


E-mail címem: