--Napellenző függöny!

----------------KATT IDE!

------------Szerelési útmutató:

__________________________________________________________________


Kezdőlap » KITT TUNING » Univerzális termékek » Világítás » OSRAM XENARC EREDETI D2S HID XENON LAPP 66240 35W


        

OSRAM XENARC EREDETI D2S HID XENON LAPP 66240 35W

 

Cikkszám: 66240
Ára (nettó) : 16 299 Ft
Ára (bruttó) (27 %):
20 700 Ft
Termékfigyelő:
Termékfigyelő

Vásárolni kívánt mennyiség:
   
intro OEM minőség szenzációs fényhatékonysággal alkalmas d2s Leírás Az Osram Xenarc Xenon fényszóró vágással- vágással- és vágással. Élvilágítási technológia akár 100% -kal több fényt és 300% -kal magasabb fényhatékonyságot, mint a hagyományos halogén fényszórók. A világos és a nappali fényvilágítás egyenletes áramlása rendkívül kellemes meghajtót biztosít. A halogén lámpákkal ellentétben a Xenarc fényszórója nem izzószál, hanem egy hatékony ív, amelyet elektronikusan kontrollált gázkibocsátás segítségével generálnak. Az Osram Xenarc gázkibocsátási lámpa teljesítménye 35 W és 85 V között van. 3200 lumen fényvirággal és 4100 Kelvin színhőmérsékleten az Osram kiváló minőségű fényszórót kínál, amely minden első fényfunkcióhoz felhasználható. A Xenon fényszórója kiváló minőségű gyártással és megbízható élettartammal is lenyűgöz.
Németországban készült: Az Osram Xenarc Original D2S Xenon Lampunk szigorú minőségi irányelveknek van kitéve, például a gépjárművek szövetségi irodájától, és Németországban gyártják az ECE tanúsítással.

Csatlakozó típusa: PK32D-2
Névleges kimenet: 35W szerelvény és telepítés Az igazolási utasítások nem szerepelnek.
A felhatalmazott autószolgáltatás telepítése erősen ajánlott.
Javasoljuk, hogy használjon képesített szerelőt a Xenarc lámpák felszerelésére A csomag tartalmaz csomagolási típust: Carton Box (1 egység) tanúsítványok Ezek kiváló minőségű utólagos alkatrészek. .
ZjczMT
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft


E-mail címem: