--Napellenző függöny!

----------------KATT IDE!

------------Szerelési útmutató:

__________________________________________________________________


Kezdőlap » KITT TUNING » LAND ROVER » ROVER RANGE ROVER VELAR 2017- » Range Rover Velar L560 (2017+) Range Range Rover Rover Rover Padlószőnyegek (2017+)


        

Range Rover Velar L560 (2017+) Range Range Rover Rover Rover Padlószőnyegek (2017+)

 

Cikkszám: GL0524
Ára (nettó) : 19 626 Ft
Ára (bruttó) (27 %):
24 925 Ft
Termékfigyelő:
Termékfigyelő

Vásárolni kívánt mennyiség:
   
régi leírás Ezek a dedikált autós padlószőnyegek célja a Rover Rover Velar L560 (2017+) szőnyegének védelme. > Leírás gumi autó szőnyegek, készen áll az illesztésre és közvetlenül az autójába. Az autós szőnyegek tesztreszabva vannak az autó típusához, ezért pontosan illeszkednek. Az Aszőnyegek tartós anyagból készülnek, és az autó szokásos szerelőklyukakkal is, így könnyen becsaphatják őket az autójába, akárcsak az eredetibe. Van egy csúszás nélküli réteg is, hogy a szőnyeg ne csúszszon.

Az autószőnyegek fontos akadályok az autó szőnyege, valamint a szennyeződés és a nedvesség között, amely a cipőből származik. Kifejezetten úgy tervezték, hogy megvédjék a szőnyeget és az autó padlóját a szennyeződésektől, a kopástól és a sótól. Ha az autószőnyegek elhasználódnak, vagy egyáltalán nincs autószőnyege, akkor a szennyeződés és a nedvesség állandó foltja hagyja a szőnyeget. Szivároghat át az autó padlójára is, amely ezután rozsdásodhat. Ezt befolyásolhatja ezekkel az autószőnyegekkel.

Ha autó szőnyege van az autójában, ez szintén nagyon praktikus és könnyen tisztítható. Eltávolítja az autó szőnyegeit az autóból, és kiüti őket. Ez gyakorlatza, hogy az autó alapos tisztítását és vákuumát kell végeznie.
ZDZkNzZ
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft


E-mail címem: