ÚJDONSÁG

arr3AJÁNDÉKUTALVÁNY! Racing Autóalkatrész Ajándékutalvány   Szeretne valamilyen autó tuning kiegészítőt ajándékozni,... arr3Az FK „AK Street”-ről….A futómű rendszerek non plus ultrája egyértelműen az állítható magasságú futómű. Az FK Automotive...

KAPCSOLAT

Racing Hungary Kft
4026 Debrecen
Honvéd u. 72.
Írjon nekünk

 

 

 


Üzleti feltételek
Üzleti feltételek

Általános Szerzodési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerzodési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelezo érvényunek tekinti magára nézve.
A Webáruház muködésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülo kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

ÁSZF célja

A Racing autósbolt, Általános Szerződési Feltételeit továbbiakban ÁSZF, azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza a Webáruház szolgáltatással és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a szolgáltató és a Vásárló jogait, kötelezettségeit, és egyéb, a Webáruház szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.
Az ÁSZF az Eladó és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vevő között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően az Eladó Webáruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos Magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvény könyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

Az ÁSZF közzététele

Az ÁSZF Vásárló által történő elfogadása a Webáruház szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló az Eladó Webáruháza által nyújtott szolgáltatásokat igénybe veszi, azaz regisztrálja magát. Akár új regisztrált felhasználóról, akár visszatérő felhasználóról van szó a megrendelés során, felhívjuk figyelmét az ÁSZF elolvasására, mert esetlegesen annak tartalma időközben módosulhatott.
Jelen ÁSZF a DÁTUM napjától határozatlan ideig hatályos.

Az ÁSZF hatálya

A Racing autósbolt fenntartja a jogot, hogy az Eladó Webáruháza az ÁSZF-et részben vagy egészben bármikor módosíthatja. Az eladó Webáruházának ÁSZF-ei és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Racing autósbolt ÁSZF-ei mindaddig hatályban maradnak, amíg az Eladó Webáruháza által nyújtott szolgáltatásokat a Racing autósbolt biztosítja.

A létrejövő szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül a fogyasztó eljuttatja az eladóhoz.

Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mailben vagy telefonon is visszaigazoljuk (max. 48 órán belül). Amennyiben ez a visszaigazolás nem érkezik meg Önhöz 48 órán belül, úgy Önnek mint fogyasztónak a megrendelésből fakadó ajánlati kötöttsége megszűnik. Az áruházi rendszer által küldött automata megrendelés-másolat nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással.

A szerződés, webáruházban történő megrendelés esetén a rendelés visszaigazolásakor (megerősítés) jön létre, a teljesítés időpontja pedig webáruházban történt megrendelés esetén a termék vásárló által történő átvétele.

A szerződés telefonos megrendelés esetén a megrendeléskor jön létre, a teljesítés időpontja pedig telefonos megrendelés esetén a termék vásárló által történő átvétele.

A megrendelés telefonos, szóbeli, vagy e-mailben történő megerősítést követően minősül csak valós vásárlásnak.

A fentiek alapján létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a szerződéseket iktatjuk, a szerződések bármikor hozzáférhetőek.

A "Kapcsolat" menüpontban a fogyasztó megtalálja elérhetőségi adatainkat. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, esetleges panaszait, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy internetes áruházunkban kötött elektronikus szerződése az interneten-kattintással- ráutaló magatartással valósul meg. Áruházunkban az elektronikus úton szerződést rögzítő maradandó elektronikus eszköz (szoftver) nyelve a magyar. Tehát a szerződés megkötésének, és a szerződésnek valamint a későbbi kapcsolattartás során használt nyelve is magyar. A termékoldalakon található termék leírások nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy a termék gyártói minden esetben fenntartják a termék és azok tulajdonságainak, szolgáltatásainak, funkcióinak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatását.

A feltüntetett vételár mindig bruttó ár az Általános Forgalmi Adót (ÁFA-t) tartalmazza, és magyar forintban értendő.

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a Webáruház valamely termékére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentosen eltéro, esetleg rendszerhiba miatt megjeleno "0" Ft-os, vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetoek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történo szállítást, vagy a megrendelo elállhat vásárlási szándékától.

 

Az esetleges elírásokból, téves műszaki adatokból eredő károkért az eladó nem vállal felelősséget.

Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:


Távszerzodés:

A szerzodés tárgya a Racing autósbolt internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzoit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

Ha még van kérdése termékekkel kapcsolatosan, küldjön e-mailt a „Ha van még kérdése küldje el bátran” feliratra kattintva a termékkép oldalán.

Adataink:


Üzlet megnevezése: Racing Autóalkatrész

Cégnév: Racing Hungary Kft

Székhely: 4031 Debrecen, Diófa utca 25. 1. em. 5.

Telephely: 4026 Debrecen Honvéd u. 72.

Adószám: 23093476-2-09

Közösségi adószám: HU23093476

Statisztikai számjel: 23093476-4791-113-09

Cégjegyzékszám: 09-09-020268

Internetes kereskedelem eng. szám : 479102

Csomagküldési kiskereskedelem eng. szám: 479101

A nyilvántartásba vevo hatóság neve: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Szerzodés nyelve: Magyar

Bank: OTP Bank

Bankszámlaszám belföldre: 11738039-20842367-00000000

Bankszámlaszám külföldre:

IBAN: HU28 117380392084236700000000

SWIFT: OTPV-HU-HB

Ügyfélszolgálat irodai címe: 4026 Debrecen Honvéd u. 72.

Levelezési cím: 4026 Debrecen, Honvéd u. 72.

 

Ügyfélszolgálat:

Telefonos Ügyfélszolgálat: +36308496680

Az ügyfélszolgálat munkanapokon munkaidőben 9.00-17.00 között hívható.
Elektronikus Ügyfélszolgálat: info@racing-autoalkatresz.hu

Webáruházunk címe: www.racing-autoalkatresz.huA megrendelolap kitöltésével és elküldésével és annak az e-mail által történo visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévok közötti szerzodés jön létre a Racing Hungary Kft 4281 Létavértes, Árpád tér 24. (Adószám: 23093476-1-09), mint Szolgáltató, valamint a megrendelo, mint Vevo között az alábbi feltételek szerint:

A Szállító köteles utánvéttel vagy kiszállítás útján a Vevo által a megrendelolapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevovel a továbbiak egyeztetése érdekében.

A fizetendo végösszeg a megrendelés összesítoje és visszaigazoló levél
alapján minden költséget tartalmaz (ez nem az automata visszaigazolás, melyet rendelése feladásakor kap).
Az eredeti számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot
kézbesítéskor a futár elott szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a
termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzokönyv felvételét és ne vegye
át a csomagot. Utólagos, jegyzokönyv nélküli reklamációt nem áll
módunkban elfogadni!

A Vevo köteles az általa feladott Megrendelolapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesíto részére kifizetni.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a
csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett,
visszaküldött csomagok esetén az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének elore történo átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!


Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévok között kötött szerzodésekrol szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak. A honlap használatának segítségével létrejövo szerzodések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerzodések nem minosülnek írásba foglalt szerzodésnek, és azokat Racing autósbolt nem iktatja.


Vételár :


Az áruházban megadott árak üzembehelyezés nélkül, dobozban történo átadással, szállítási díj nélkül, továbbá az Általános Forgalmi Adóval növelt magyar forintban értendoek.
A csomagolás környezetvédelmi termékdíja megfizetve.

Fizetési feltételek :


Utánvét:
Kiszállításkor a futárnak készpénzben fizetendo az áru ellenértéke, az eredeti készpénzfizetési számlát a csomag tartalmazza.

Átutalás elore:
A megrendelést követoen kiállítjuk az átutalásos számlát, a másolatát e-mailben eljuttatjuk a megrendelonek. Csak telefonos egyeztetés vagy a számla másolat e-mailben történo elküldése után utalja át az összeget (a megrendelési értesíto küldése nem tekintheto számlának).
A számlán szereplo összeg bankszámlánkra történo megérkezését követoen haladéktalanul intézkedünk a termékek kiszállításáról. Raktáron nem lévo termékek többségét 5-10 munkanapon belül teljesítjük, illetve hosszabb szállítási határideju termékek kiszállításáról külön értesítjük. Az egyedi megrendelések esetén a szállítási határido 1-2 hét..

Figyelem:
elore átutalási megbízás esetén a MEGJEGYZÉS rovatba feltétlen tüntesse fel: azonosítóját vagy nevét (cég nevet), számlaszámot (melyet a megrendelésérol visszaigazolunk). A megrendelés visszaigazolását az Ön által megadott e-mail címre elküldjük, ha szükséges telefonon munkatársunk felhívja további egyeztetés céljából.

Szállítási Díj:

Belföldre minden termék esetében: 2.500Ft


Kérjük, hogy megrendeléskor olyan szállítási címet adjon meg, ahol a megadott idopontban folyamatosan biztosított a csomag átvételének lehetosége (8-17 óráig)!


FONTOS!

A Racing autósbolt új vásárlóinknak bruttó 100.000.-Ft-ot eléro vagy azt meghaladó rendelése esetén, telefonos egyeztetés után az összérték 50%-át max. 8 napos fizetési határidovel elore utalással kell fizetni. Számlát állítunk ki a termék értékének 50%-áról és azt e-mailben elküldjük, átfaxoljuk, vagy postázzuk. A számla teljesítése után (50% teljesítése után) feladjuk megrendelését és a második 50%-ot a futárnak kell fizetni. A Racing autósboltban nagy értéku termékek is megvásárolhatóak, törzsvásárlóinknak csak a bruttó 200.000.-Ft-ot eléro vagy azt meghaladó rendelése esetén kell, telefonos egyeztetés után az összérték 50%-t max.8 napos fizetési határidovel elore utalással fizetni. Számlát állítunk ki a termék értékének 50%-ról és azt e-mailben elküldjük, átfaxoljuk, vagy postázzuk.

A számla teljesítése után (50% teljesítése után) feladjuk megrendelését és a második 50%-ot a futárnak kell fizetni. Nagy értéku vásárlás esetén törzsvásárlóknak lehetoségük van egyedi megoldásokhoz is folyamodni. További felvilágosítást kérhet az Ügyfélszolgálattól.

Lehetséges a teljes vételár elore utalása is, ilyenkor kedvezobb áron vásárolhatja meg a terméket, errol telefonon tájékoztatjuk.

A kiállított számla megfelel az ÁFA tv. ill. PM rendeletekben eloírt kötelezettségeknek!

Külföldre szállítás:

A termékek szállítását Szlovákia, Románia és Ukrajna területére is vállaljuk. A kiszállítást csomagküldo szolgálat végzi 40 kg-ig. A fizetés elore utalással történik. Számlánkra küldött összeg után azonnal küldjük a megrendelt termékeket, amennyiben nincs raktáron, akkor 5-15 munkanap csúszás várható.

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a webáruház valamely termékére, különös tekintettel az nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentosen eltéro, esetleg rendszerhiba miatt megjeleno "0" Ft-os, vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetoek a terméket hibásáron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történo szállítást, vagy a megrendelo elállhat vásárlási szándékától.


Szállítási feltételek:

Webáruházunkban a megrendelt termékeket Ön akár 1-2 napon belül átveheti. Ez az ido a raktárkészlettol függoen hosszabb is lehet, akár 5-10 munkanap. A megrendelést követo 3-24 órán belül telefonon jelentkezik munkatársunk ha szükséges, hogy egyeztesse az Ön megrendelését és a várható kiszállítás idopontját.


A megrendelés módosítása, törlése:

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a Vásárló felé azonnal értesítést küld az Eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényérol. Ez az értesítés nem minosül az Eladó és a Vásárló között létrejött szerzodésnek! Csupán jelzi a Vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az Eladó illetékes munkatársa felé.


Amennyiben a vásárlóhoz a megrendelésének visszaigazolása 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a Vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.

Az Ön online megrendelése akkor lép életbe, ha azt e-mailben, vagy telefonon visszaigazoljuk.

Az Eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetoséget a Vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a Vásárló e-mailben és/vagy telefonon értesítést kap a teljesítés várható idotartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényérol, ezután már csak személyesen vagy a "Vevoszolgálat" vagy "Elérhetoségek" menüpontok alatt található elérhetoségek valamelyikén keresztül van lehetoség rendelésének visszavonására.

A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben, vagy telefaxon 06 30 680 6832 kerülhet sor info@racing-autoalkatresz.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben.
Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!


Vásárlástól való elállás joga és a szavatosság :

Minden vevonek, aki futárszolgálatos teljesítéssel veszi át megrendelését, a vásárlástól számított 14 napon belül indoklás nélküli elállási joga van, (ez a Törvényi eloírás).

http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/menu/jogszabaly/jogszab


A vásárolt terméket 14 napon belül visszaküldheti eredeti számlával együtt címünkre: Racing Hungary Kft 4026 Debrecen Honvéd u. 72. Kérjük, az árut ne utánvéttel adja fel, mert az ilyen módon visszaküldött csomagot nem vesszük át.  Az áru ellenértékét az Ön által megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza. Az elállási jog csak sérülésmentes, rendszeresen még nem használt termékekre érvényes. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül.

Az értékesítő köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésobb az elállást követo 30 (azaz harminc) napon belül visszatéríteni.

A termékek esetleges cseréjét futárszolgálattal bonyolítjuk. Kérjük, ilyen igénye esetén forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz  e-mailben info@racing-autoalkatresz.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

Elállásra vonatkozó igényét elozetesen e-mailben kell bejelentenie!

A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli.

GARANCIA!

A lámpatestekre 1 év garanciát vállalunk az ízzókra NEM (halogén ízzó,angel eyes ízzó, H1, H7, H4, W5W, T5)! KIVÉTEL A LEDES ÍZZÓ!!!

A jótállási igény nem érvényesíthető a kopó alkatrészek rendeltetésszerű használatából eredő kopás esetén.

Irodai székekre a gyártó által előírt fél év garanciát tudunk vállalni.

 

 

 

Nem gyakorolható az elállás joga:

  • olyan speciális igényu termék esetén, melyet külön rendelésre gyártottak le, rendelésre hozattunk be az országba, illetve (pl. Angliából) direkt szállítjuk Önnek, ilyen jellegu rendelésekre nem alkalmazható az elállási jog.
  • amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesíto által nem irányítható ingadozásától függ.
  • amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó.
  • ha Ön olyan terméket rendel, amire az elállási jog nem vonatkozik, akkor a Racing autósbolt errol mindenesetben telefonon tájékoztatja Önt a rendelés leadása után 24 órán belül.

Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszeru használatára, ugyanis a nem
rendeltetésszeru használatából eredo károknak megtérítése a Vásárlót terheli!


Az eladó szavatossági és jótállási felelosségére az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület Jogszabályaiban foglaltak az irányadóak.

http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/menu/jogszabaly/jogszab.html

Felvilágosítás, speciális kérés esetén kérjük, hívja Vevoszolgálatunkat:

Tel.: +36308496680


A "Kapcsolat" menüpontban Ön megtalálja elérhetőségi adatainkat. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről.
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól,
bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

 

 

A szerződés megszűnésének lehetősége:

 

A vevő bármikor kérheti az eladó és a vevő között a megrendelés folyamán létrejött szerződés megszüntetését, ezt az eladó tudomásul veszi. A vevő az eladó webáruházának használati lehetőségét biztosító vevő adatainak törlési igényét e-mailben illetve telefonon, az eladó Vevőszolgálatához történő beérkezésétől számított 5 munkanapon belül az eladó maradéktalanul törli a webáruházból.

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület Jogszabályai:


http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/menu/jogszabaly/jogszab.html

 

 

 

Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával!

További szép napot kíván Önnek,

a Racing Hungary Kft Webáruház -Üzletház csapata!
A Racing autósbolt Általános Szerzodési és Felhasználási Feltételek letöltése PDF formátumban: ITT

 

 

2010.12.29.


     


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

MWY5N