--Napellenző függöny!

----------------KATT IDE!

------------Szerelési útmutató:

__________________________________________________________________


Kezdőlap » KITT TUNING » Univerzális termékek » Gyermekbiztonság » Xblitz Kinder elektronikus dadus babaőrző, vezeték nélküli, 2,4 GHZ, 3,2 hüvelykes TFT LCD képernyő, éjszakai látás, kétirányú kommunikáció, fehér


        

Xblitz Kinder elektronikus dadus babaőrző, vezeték nélküli, 2,4 GHZ, 3,2 hüvelykes TFT LCD képernyő, éjszakai látás, kétirányú kommunikáció, fehér

 

Cikkszám: XBENANY
Ára (nettó) : 48 898 Ft
Ára (bruttó) (27 %):
62 100 Ft
Termékfigyelő:
Termékfigyelő

Vásárolni kívánt mennyiség:
   

Régi leírás

Az Xblitz Kinder egy fejlett bébiőr kamerával, hőmérséklet- és fényérzékelővel.

Leírás:

Xblitz Kinder – fejlett elektronikus dada készen hogy támogassa babája gondozását. Az alvás vagy a pihenés azok a pillanatok, amikor más fontos tevékenységekre tud koncentrálni. Az Xblitz Kindernek köszönhetően biztonságosan eltávolodhat gyermeke kiságyától, és továbbra is folyamatosan megfigyelheti azt. A távoli monitor bárhová magával viheti, és beltérben akár 50 méteres távolságban is megjelenítheti a képet.

Az Xblitz Kinder segítségével teljes előnézetben tekintheti meg babaszobáját. Babafigyelőnk lehetővé teszi a valós idejű videó megtekintését. Mindössze annyit kell tennie, hogy a kamerát megfelelő helyre, a baba kiságya közelében kell elhelyezni, és működtetnie kell a monitort (szülői egység). A fényképezőgép belső hálózati akkumulátorral rendelkezik, ami azt jelenti, hogy akár 260 méteres távolságban is képes megállás nélkül streamelni a képet nyílt térben! A monitor nagy, jól olvasható, 3,2 hüvelykes LCD képernyővel rendelkezik.

Az Xblitz Kinder kétirányú kommunikációs funkcióval rendelkezik. Ez nem csak azt jelenti, hogy állandóan hallgass a baba szobájából, hanem azt is, hogy beszélgess vele.
Az Xblitz Kinder funkcionális hangátvitelt is jelent, amely gyermekek és tizenévesek számára egyaránt működik. A szülő hangja mindig pihentetően működik, és leköti a figyelmet a kisbabájára, mielőtt belépne a szobájába.

Az Xblitz Kinder 8 integrált és programozott altatódalt tartalmaz. Zene jelenik meg a babaágy mellett található kamera hangszórójából. Ezeket távolról is futtathatja a monitoron (szülői egységen) keresztül.

Műszaki adatok:

Frekvencia: 2,4 GHz;
Modulációs mód: GFS;
Üzemi hőmérséklet: -10 C-tól 45 C-ig;
Elfogadható páratartalom:

Tanúsítványok

Ezek kiváló minőségű utángyártott alkatrészek.
M2E4Z
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft


E-mail címem: