--Napellenző függöny!

----------------KATT IDE!

------------Szerelési útmutató:

__________________________________________________________________


Kezdőlap » KITT TUNING » Univerzális termékek » Telefonos kiegészítők » Xblitz Pure Sport vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató, fekete


        

Xblitz Pure Sport vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató, fekete

 

Cikkszám: XBSHEADPH
Ára (nettó) : 13 039 Ft
Ára (bruttó) (27 %):
16 560 Ft
Termékfigyelő:
Termékfigyelő

Vásárolni kívánt mennyiség:
   

Régi leírás

Az Xblitz Pure sportváltozata. Vezeték nélküli fejhallgató sportolóknak és mindazoknak, akik szeretik a sportot és a zenét.

Leírás:

PROSPORT ÉPÍTÉS
Az Xblitz Pure Sport kialakítása nagyon kényelmes és stabil fülhallgató karbantartást biztosít, akár reggeli kocogásról, akár haladó edzőtermi edzésről van szó. A rugalmas fülrögzítők és a fülpárnák a helyén tartják a headsetet.

KIVÁLÓ HANGMINŐSÉG
A mély basszus és a magas hangok kristálytónusa azok a tulajdonságok, amelyek miatt mindig magával viheti az Xblitz Pure Sportot. Az edzés nem minden, a készlet tökéletes a jó zene igazi ínyenceinek, otthon, munkába menet vagy kedvenc kikapcsolódása során. A puha fülhallgatók tökéletesen levágják a háttérzajt, és kényelmes zenevételt tesznek lehetővé, valamint kényelmes telefonálást tesznek lehetővé.

HOSSZÚ MUNKAIDŐ
A gyakori töltés nem jelent problémát. Az akár 100%-ig feltöltött Xblitz Pure Sport akár 9 óra folyamatos működést is kibír. A beépített akkumulátor energiája szinte bárhol feltölthető az USB 5V porton keresztül. Az Xblitz Pure Sport vezeték nélküli fejhallgató az akkumulátor alacsony töltöttségi szintjére is figyelmeztet.

KÉNYELMES TÁROLÁS
A csavart kábelek vége és a vezetékek folyamatos kiegyenesítése. Egy lapos kábel megakadályozza, hogy összegabalyodjon, ha nem használjuk az Xblitz Pure Sportot. Még akkor is, ha sietsz, zsebre teszed vagy a pénztárcádba dobod, mindig használatra készek lesznek.

MFB - MULTIFUNKCIÓS GOMB
Az MFB többfunkciós kapcsoló elindítja és leállítja a készülék működését, és lehetővé teszi a telefonhívások fogadását és befejezését. Az MFB gomb vezérli a zene vagy videó lejátszását – ha úgy dönt, hogy telefonján vagy táblagépén nézi meg a filmet.

KÉNYELMES TELEFONHÍVÁSOK
Edzés közben nem kell további akrobatikát végeznie a hívás fogadásához. Az Xblitz Pure Sport vezeték nélküli fejhallgató beépített mikrofonnal és telefonhívások fogadására képes. Egyszerre tudsz edzeni és beszélgetni. A fejhallgató kialakítása nagyon jó levágást biztosít a külső hangok hátterétől – ezért az Xblitz Pure Sport a legjobb minőségű telefonálást kínálja Önnek.

Műszaki adatok:

Frekvencia: 2,402 GHz – 2,480 GHz< br /> Hatótávolság: akár 10 m
Munkaidő (készenléti üzemmódban): 25 óra
Beszélgetési idő: akár 9 óra
Zene megjelenítési ideje: akár 9 óra (közepes hangerő)
Töltési idő: 2 óra
Tápellátás: DC 5.0V, 400mA
Akkumulátor: Belső 110 mAh, lítium-polimer
Szín: Fekete

Csomag tartalma:

Xblitz Pure Sport vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató

Tanúsítványok

Ezek kiváló minőségű utángyártott alkatrészek.
MzEzZTBj
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft


E-mail címem: