--Napellenző függöny!

----------------KATT IDE!

------------Szerelési útmutató:

__________________________________________________________________


Kezdőlap » KITT TUNING » Univerzális termékek » Telefonos kiegészítők » Xblitz Pure vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató, kék


        

Xblitz Pure vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató, kék

 

Cikkszám: XBHEADPH
Ára (nettó) : 12 386 Ft
Ára (bruttó) (27 %):
15 730 Ft
Termékfigyelő:
Termékfigyelő

Vásárolni kívánt mennyiség:
   

Régi leírás

Xblitz Pure – nagyszerű, vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató készlet, amely támogatja az Ön tevékenységét. A modern dizájn és az anatómiai forma mindent megtesz annak érdekében, hogy kényelmesen érezze magát a használat során, még az időközben megnövelt fizikai erőfeszítések során is. A fültokok profilja a helyén tartja a fejhallgatót, és hatékonyan elnyomja a környezeti hangokat.

Leírás:

XBLITZ PURE ÁTTÖRI A HATÁROKAT!
Hagyja hátra régi fejhallgatóját, és váljon szabaddá az Xblitz Pure segítségével. Varázsolja el magát lenyűgöző hangminőséggel és erős basszussal.

Függetlenül attól, hogy sportoló, a jó zene csodálója vagy olyan ember, aki hatékony készletet keres hosszú telefonos beszélgetésekhez – az Xblitz Pure minden helyzetben működik.

ÚJ HANGMINŐSÉG
Erős basszus és kristálytiszta hangszín. Xblitz Pure a legigényesebb felhasználóknak és a zene szerelmeseinek. A headset lehetővé teszi a vezeték nélküli használatát bármely Bluetooth technológiával működő eszközről. Az Xblitz Pure kombinálható okostelefonjával, táblagépével, laptopjával, mp3-lejátszójával és akár okostévével is. A fejhallgatót tiszta, erős hangzás jellemzi, és a kiválasztott eszköztől akár 10 méteres hatótávolságon belül is csatlakoztatható.

Nem jelent problémát kedvenc zenéinek hosszú hallgatása vagy gyakori telefonálása. A beépített Xblitz Pure akkumulátor akár 5 óra megszakítás nélküli működést és akár 180 óra készenléti időt is kibír. A beépített akkumulátor energiája bárhol feltölthető a micro-USB porton keresztül.

KÉNYELMES TELEFONHÍVÁSOK
Az Xblitz Pure szabadon engedi a kezeit. Beszélgethetsz és hódolhatsz a munkádnak, edzés vagy hobbi közben.
Xblitz Pure - intuitív és kényelmes vezérlővel rendelkezik. A mikro távirányító lehetővé teszi a hívások fogadását és elutasítását, a hangerő beállítását és a rendszer be- és kikapcsolását. Nézze meg, milyen egyszerű!

SPORTAKTÍV
Xblitz Pure – Az Ön tevékenysége felesleges vezetékek nélkül. Vége a kieső fejhallgatóknak és a kényelmetlen vezetékeknek.
100%-ban az edzésre koncentrálhat anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy megszakad az mp3-mal vagy a telefonnal való kapcsolata.

Az Xblitz Pure mindössze 15 grammot nyom, ami azt jelenti, hogy zenehallgatás közben nem fogod észrevenni a jelenlétét.
A készletet rugalmas, lapos kábel köti össze, amely kellemes tapintású, és nem gabalyodik össze edzés vagy tárolás közben.

CSINÁLJ MAGAD EXKLUZÍV AJÁNDÉKBA
Az Xblitz Pure minden szempontból tökéletes!
Headsetünket eredeti, mágnesesen lezárt kartondobozban szállítjuk. Biztos lehet benne, hogy a kiválasztott fejhallgatót biztonságosan szállítják és tárolják.

Műszaki adatok:

Bluetooth verzió: 4.1
Frekvencia: 2,4 Ghz - 2,48 GHz
Hatótávolság: akár 10 m (nyílt tér)
Készenléti üzemmód: akár 180 óra
Beszélgetési idő: akár 5 óra
Töltési idő: 2 óra
Bluetooth profil: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Sávszélesség: 20-22 kHz
Elfogadható hőmérséklet: -10 C és 50 C között

Csomag tartalma:

Xblitz Pure Wireless Bluetooth fejhallgató

Tanúsítványok

Ezek kiváló minőségű utángyártott alkatrészek.
Y2QwNTc0Y
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft


E-mail címem: