ÚJDONSÁG

arr3Az FK „AK Street”-ről….A futómű rendszerek non plus ultrája egyértelműen az állítható magasságú futómű. Az FK Automotive... arr3AJÁNDÉKUTALVÁNY! Racing Autóalkatrész Ajándékutalvány   Szeretne valamilyen autó tuning kiegészítőt ajándékozni,...

KAPCSOLAT

Racing Hungary Kft
4026 Debrecen
Honvéd u. 72.
Telefonszám: +3630 849 6680
Írjon nekünk
Skype: racingautoalkatresz

 

 

 Az FK „AK Street”-ről….

A futómű rendszerek non plus ultrája egyértelműen az állítható magasságú futómű.

Az FK Automotive cég Európa egyik legnagyobb forgalmazója, akik tuning, sport autóalkatrész valamint futóművek széles választékát kínálják. A termékek egy része az FK cégnél készül , amely biztosíték a kiváló minőségre.

Van néhány említésre méltó előny, ami az állítható magasságú futóművet a normál futómű és a sport futómű felé helyezi.

Az állítható magasságú futóművek fő jellegzetessége, hogy - amint a neve is mutatja - az egy menet segítségével fel és lecsavarható, tehát Ön a futóművét (a TÜV papíron feltüntetett határértékek között) kézzel magasabbra vagy alacsonyabbra állíthatja.  Az állíthatóság mértéke TÜV engedélyenként és autónként eltérő, de ennek ellenére 75mm-es állíthatóság is lehetséges!

SŐT a futóművet még mélyebbre vagy magasabbra is tekerheti, mint ahogy a TÜV papíron fel van tüntetve!

Amennyiben a TÜV engedélyben szereplő értékek (magasság) túllépésre kerülnek, abban az esetben elveszik az utcai használatra vonatkozó engedély, jótállás.

Az állítható futóművek különböző rugózási technológiájának köszönhetően speciális kivitelezések is lehetségesek. A legtöbb esetben a gátló szára kerül lerövidítésre, melynek köszönhetően nagyobb rugózási út áll rendelkezésre.

Természetesen az FK állítható magasságú futóművek sport futóművek. Az Ön járművének  különösen  jó kanyar és útfekvést biztosítanak, és ezzel a sportos beállítással egy teljesen új sportos utazási élményben lesz része.

Az FK állítható magasságú futóművek különböző kategóriákban és árkategóriákban léteznek, ide tartoznak a „Highsport” állítható magasságú futóművek, a „Königsport” állítható magasságú futóművek, a „Silverline” állítható magasságú futóművek és a „Silverline X” állítható magasságú futóművek.

Egy további csoportja a futóműveknek az „AK” és „AK Street” állítható magasságú futóművek.

Az „AK Street” állítható magasságú futóművek felépítése a magas minőségű „Highsport” gewindékétől eltérő, ezáltal olcsóbb is, mely egy optimális belépőkategóriát teremt a kezdő tunerek számára.

Ezen termékcsoport tagjai a „Highsport „ és a „Königsport” termékekhez hasonlóan acélból készülnek.

Precíz és gondosan előállított német minőséget képviselnek!

Terméklista megtekintése:

http://www.racing-autoalkatresz.hu/FK-allithato-magassagu-futomu-c5_0_1.htm

 

 

 

OGRkNjhlZW