ÚJDONSÁG

arr3AJÁNDÉKUTALVÁNY! Racing Autóalkatrész Ajándékutalvány   Szeretne valamilyen autó tuning kiegészítőt ajándékozni,... arr3Az FK „AK Street”-ről….A futómű rendszerek non plus ultrája egyértelműen az állítható magasságú futómű. Az FK Automotive...

KAPCSOLAT

Racing Hungary Kft
4026 Debrecen
Honvéd u. 72.
Írjon nekünk

 

 

 AJÁNDÉKUTALVÁNY!

Racing Autóalkatrész Ajándékutalvány

 

Szeretne valamilyen autó tuning kiegészítőt ajándékozni, de nem tudja kiszemeltje, családtagja, kollégája, barátja milyen terméket is szeretne?
Rákérdezni nem lehet, mert akkor kiderül a titok..:-)
… A megoldás egy névre szóló A5-ös méretű, látványos Ajándékutalvány!
Így az ajándékozott maga választhatja ki kedvenc kiegészítőjét!

Hamarosan itt a Karácsonyra, ne törje a fejét, hogy melyik ajándék lenne a megfelelő!

Kiváló karácsonyi ajándék, mely névre szóló és a hozzátartozója is azt vehet belőle a webshopunkban, amire éppen szüksége van. Több ezer termék közül válogathat!

- Születésnapra

- Névnapra

- Karácsonyra

- Évfordulóra

- „Csak úgy…”

- Stb.

Ezekben a címletekben kérhető:

- 5.000Ft

- 10.000Ft

- 20.000Ft

Szállítási költség ára:

- Előre utalással, ajánlva 1.500Ft + az ajándékutalvány értéke

- Utánvéttel 2.500Ft + az ajándékutalvány értéke

Megrendelés menete:

Amennyiben szeretné megrendelni az utalványt, kérjük írja meg az email címünkre, hogy kitől, és kinek szól, mekkora értékben kéri az utalványt, valamint hogy melyik szállítási költséget választja.

Posta címét se felejtse leírni ahova majd elküldhetjük az Ajándékutalványt!

Email címünk: info@racing-autoalkatresz.hu

Amennyiben az átautalás mellett döntött, kérjük a következő elérhetőségre utaljon (a közlemény rovatban tüntesse fel nevét):

Bank: OTP Bank

Bankszámlaszám belföldre: 11738039-20842367-00000000

 

Ajándékutalvány felhsználási feltételei:


A képen látható utalvány a sajátunk, a benne szereplő nevek, összeg, üzenet természetesen csak mintaként szolgálnak, ide az Ön által megadott adatok kerülnek majd.

Vásárlási utalvány: a Racing Hungary Kft. adja ki, mely felhasználható a www.racing-autoalkatresz.hu webshopban történő vásárláskor a kiállítás dátumától számított 6 hónapon belül.
Az utalvány értéke készpénzre nem váltható, szállítási díjra nem fordítható.

Hogyan kapja meg az ajándékutalványt?

A bankszámlánkra történő előreutalást követően, e-mail formájában küldjük el az Ön számára az egyedi kóddal és kiállítási dátummal ellátott ajándékutalványt. Az utalványok kizárólag egyszer használhatóak fel, így kérjük vigyázzon rá és ügyeljen arra, hogy illetéktelenek kezébe ne kerüljön.

Mikor érvényes az utalvány?

Az ajándékutalvány érvényességéhez, a kiállító Racing Hungary Kft. egyedi kódja szükséges.
Az ajándékutalvány csak egyszer használható fel, és készpénzre nem váltható be. Az ajándékutalvány értékénél kisebb összegű vásárlás esetén készpénzt visszaadni nem áll módunkban, így a rendeléskor kérjük vegye ezt figyelembe.

Hogyan tudja levásárolni az utalvány értékét?

A webáruházban kiválasztja azt a terméket, vagy termékeket, amelyeket meg szeretne vásárolni, kosárba rakja és a megjegyzésbe beírja, hogy van X értékű ajándék utalványa melyet szeretne felhasználni és a végösszegből ezt az értéket vonjuk le.

Felhívjuk figyelmét, hogy az utalványt kizárólag a www.racing-autoalkatresz.hu oldalon található termékekre válthatja be, így a futárszolgálat szállítási díjának kiegyenlítésére nem alkalmas!

Az utalványt kevesebbért is megtudom megvásárolni, mint amennyi az értéke?

Nem! Ugyan annyiba kerül az utalvány mint az értéke.

 

Bármilyen egyéb kérdésével, problémájával forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a 06-30-849-6680-es telefonszámon, vagy az info@racing-autoalkatresz.hu címen.


Racing Autóalaktrész csapata

 

 

NGVmO