ÚJDONSÁG

arr3AJÁNDÉKUTALVÁNY! Racing Autóalkatrész Ajándékutalvány   Szeretne valamilyen autó tuning kiegészítőt ajándékozni,... arr3Az FK „AK Street”-ről….A futómű rendszerek non plus ultrája egyértelműen az állítható magasságú futómű. Az FK Automotive...

KAPCSOLAT

Racing Hungary Kft
4026 Debrecen
Honvéd u. 72.
Írjon nekünk

 

 

 Az FK „AK Street”-ről….

A futómű rendszerek non plus ultrája egyértelműen az állítható magasságú futómű.

Az FK Automotive cég Európa egyik legnagyobb forgalmazója, akik tuning, sport autóalkatrész valamint futóművek széles választékát kínálják. A termékek egy része az FK cégnél készül , amely biztosíték a kiváló minőségre.

Van néhány említésre méltó előny, ami az állítható magasságú futóművet a normál futómű és a sport futómű felé helyezi.

Az állítható magasságú futóművek fő jellegzetessége, hogy - amint a neve is mutatja - az egy menet segítségével fel és lecsavarható, tehát Ön a futóművét (a TÜV papíron feltüntetett határértékek között) kézzel magasabbra vagy alacsonyabbra állíthatja.  Az állíthatóság mértéke TÜV engedélyenként és autónként eltérő, de ennek ellenére 75mm-es állíthatóság is lehetséges!

SŐT a futóművet még mélyebbre vagy magasabbra is tekerheti, mint ahogy a TÜV papíron fel van tüntetve!

Amennyiben a TÜV engedélyben szereplő értékek (magasság) túllépésre kerülnek, abban az esetben elveszik az utcai használatra vonatkozó engedély, jótállás.

Az állítható futóművek különböző rugózási technológiájának köszönhetően speciális kivitelezések is lehetségesek. A legtöbb esetben a gátló szára kerül lerövidítésre, melynek köszönhetően nagyobb rugózási út áll rendelkezésre.

Természetesen az FK állítható magasságú futóművek sport futóművek. Az Ön járművének  különösen  jó kanyar és útfekvést biztosítanak, és ezzel a sportos beállítással egy teljesen új sportos utazási élményben lesz része.

Az FK állítható magasságú futóművek különböző kategóriákban és árkategóriákban léteznek, ide tartoznak a „Highsport” állítható magasságú futóművek, a „Königsport” állítható magasságú futóművek, a „Silverline” állítható magasságú futóművek és a „Silverline X” állítható magasságú futóművek.

Egy további csoportja a futóműveknek az „AK” és „AK Street” állítható magasságú futóművek.

Az „AK Street” állítható magasságú futóművek felépítése a magas minőségű „Highsport” gewindékétől eltérő, ezáltal olcsóbb is, mely egy optimális belépőkategóriát teremt a kezdő tunerek számára.

Ezen termékcsoport tagjai a „Highsport „ és a „Königsport” termékekhez hasonlóan acélból készülnek.

Precíz és gondosan előállított német minőséget képviselnek!

Terméklista megtekintése:

http://www.racing-autoalkatresz.hu/FK-allithato-magassagu-futomu-c5_0_1.htm

 

 

 

ZWYxO